Автор: admin
Публикувано на: 10.12.2010 10:17:05

Рейтинг:

TopCar

Руската тунинг компания TopCar продължава да работи върху Porsche Panamera и представи еволюирала версия на спортната си програма Stingray за модела, която е получила към името си допълнителните инициали GTR.

Този път руснаците са пипнали и един от двигателите на Panamera. Те са успели да увеличат мощността на 4.8-литровия V8 агрегат на модификацията Turbo от стандартните 500 на 600 к.с.

Въпреки че за момента от TopCar показват само компютърни графики на Stingray GTR, от тях ясно личи, че е променен и аеродинамичният пакет на автомобила, който е изработен от карбонови и кевларови елементи.

В сравнение със стария им пакет, Stingray GTR се отличава с различни брони, странични прагове и накрайници на изпускателната система. Капакът над двигателя с допълнителни въздушни отвори е запазен без промяна, но за сметка на това при новата спортна програма са налице разширени арки на калниците, придаващи доста агресивен вид на автомобила.

Инженерите на TopCar са оборудвали Porsche Panamera и с ново окачване, което е намалило клиренса, и са монтирали нови олекотени джанти с 5-спицов дизайн, понижили теглото на автомобила.


TopCar продължават да доработват Porsche Panamera
TopCar продължават да доработват Porsche Panamera
TopCar продължават да доработват Porsche Panamera
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg