Автор: vladi
Публикувано на: 22.10.2012 12:33:16

Рейтинг:

Силата

Nissan GT-R... Vilner - Your Style Inside... Китайски бизнесмен с голяма колекция автомобили... Годината на дракона...

С тези съставки Vilner разработи и осъществи един проект, който няма еквивалент в световен мащаб. Клиентът пожела нестандартно изпълнение за атрактивната си бегачка, която не се отличава с нищо от серийния GT-R, и се довери на Vilner - Your Style Inside за проекта и изработката.

В студиото решават да развият идея, в която да присъстват драконови мотиви - годината на дракона е, клентът е азиатец, колата е екзотична и спортна. Проектът веднага е одобрен и Vilner започват работа по интериора. Дизайнерът рисува дракон, който е избродиран върху тавана, както и в облечения с алкантара багажник. Отново с бродерии в купето се пренася тялото на дракона, което се огъва около седалките и минава през средната конзола. Ефектът се подсилва допълнително от релефи, които се получават от обединяването на кожата с бродерията. Всеки един елемент от драконовото тяло е макетиран ръчно от дизайнера вътре в купето на автомобила. Само по този начин усещането за дракон в GTR може да се пресъздаде наистина реално...

Не изневерявайки на изчистения си стил, Vilner използват черен цвят за основа, съчетавайки го с черна алкантара и черна карбонова кожа. В този стил са направени таблото, корите на вратите и средната конзола. Червени кантове подчертават формата на седалките и кореспондират с дракона на тавана и червените декоративни шевове по таблото. Воланът и скоростният лост са изработени от карбон, а някои дребни детайли са боядисани в червен хром.

Червените елементи не са случайни. Каросерията на автомобила е с оригинален червен цвят и е допълнително фолирана с бял мат. Ауспусите са изработени от титан, а фабричните 440 к.с. са увеличени до 530 к.с.


Галерия Nissan GT-R от Vilner
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg