Автор: admin
Публикувано на: 22.03.2010 12:56:40

Рейтинг:

Porsche
Въвеждането на Porsche Panamera предизвика голям интерес сред немските тунинг компании и повечето от тях отдавна пуснаха спортни програми за модела, но ето, че сега ставаме свидетели на доработка от една руска фирма.

TopCar вече се доказаха в тунинг средите с изключително стилната си програма за Bentley Continental GT, наречена Bullet, а сега са решили да предложат на клиентите една разгорещена версия на Porsche Panamera.

Така наречената програма Stingray, е разработена от TopCar с подкрепата на не кой да е, а на тунинг специалистите от 9ff, както и с тази на сънародниците им Cardi, които са били натоварени с екстериорния дизайн. Последните са разработили карбонов пакет, включващ преден капак, брони, странични прагове и двоен заден спойлер.

Външният вид на Porsche Panamera Stingray се допълва от многоспицови джанти с размер 21 инча. Инженерите на TopCar са заменили също окачването, като новото е по-спортно и е свалило четиривратото купе към пътя. Автомобилът е получил още препрограмиран блок за управление на агрегата и нова изпускателна система, но неговите технически характеристики и динамични показатели ще бъдат разкрити на 2-ри арил, по време на Moscow Dream Car Show.

Интериорът на тунингованата Panamera следва външния стил на автомобила. В него присъстват голямо количество карбонови детайли по таблото, централната конзола, вратите и волана. Седалките пък са облечени с висококачествена кожа и на тях е избродирано логото на TopCar.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg