Автор: vladi
Публикувано на: 05.08.2011 13:39:24

Рейтинг:

Brabus

Придворният тунер на немската компания MercedesBrabus, реши да ни запознае с вече завършената си спортна програма за новото поколение на роудстара SLK, която ще бъде представена официално на изложението във Фрнкфурт.

Програмата е наречена R172, като освен козметични промени включва и двигателен тунинг. За външността на автомобила са създадени две устни и променени LED светлини за предната броня, нови странични прагове, спойлер на багажника и модифицирана задна броня.

Визията на Mercedes SLK има възможност да бъде допълнена с нови джанти на Brabus, чиито размери могат да са от 17 до 20 инча, които са облечени с гуми Yokohama. Освен това е разработено ново окачване, намалило клиренса с 30мм. За интериора се предлагат алуминиеви педали, нови декоративни лайсни под вратите и тапицерия от кожа Mastik или алкантара.

От Brabus не са подминали и двигателите, с които е наличен моделът. За четирицилиндровия на SLK 200 BlueEFFICIENCY е предвиден модулът ECO PowerXtra CGI, с който мощността нараства от 184 на 209к.с., а максималният въртящ момент се увеличава от 250 на 280Нм.

Същият модул може да се монтира и при SLK 250 BlueEFFICIENCY, като ефектът е достигане на мощност от 230к.с. (при 204к.с. стандартна), но тук се предлага и допълнителна опция за монтиране на нови интерколер и изпускателен клапан, с които производителността нараства на 240к.с. и 370Нм. След извършените промени тази модификация на модела ускорява от 0-100км/ч. за 6.2сек.


Галерия Brabus Mercedes SLK
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg