Автор: pavel
Публикувано на: 22.03.2011 22:31:14

Рейтинг:

Задава

От централата на GM решиха да ни дадат първоначална представа за следващото поколение на пикапа Chevrolet Colorado, чрез негова концептуална разработка, която ще дебютира на изложението в Банкок, започващо на 26-ти март.

Причината да се спрат на Тайланд за премиерата е, че той е най-големият пазар на модела, както и че именно в тази държава ще се появи първо серийната версия на новия Colorado, до края на годината.

Въпреки че настоящият Chevrolet Colorado се предлага с три бензинови двигателя, с работни обеми 2.9, 3.7 и 5.3 литра, то новото поколение на пикапа ще е налично първоначално само с 2.8-литров, дизелов агрегат, чиито параметри все още се пазят в тайна.

Дизайнът на автомобила е в характерния за новите глобални модели на марката стил, като концепцията е с удължена единична кабина, но вероятно серийната версия ще е налична още с единична и с двойна кабина.

Интериорът на концептуалния Colorado също ясно причислява пикапа към семейството на Chevrolet. Той е с инструментален панел, вдъхновен от мотоциклетите, двуцветна кожена тапицерия, двузонов климатик и мултимедийна система със 7-инчов LCD екран.


Тагове: Chevrolet, Chevrolet Colorado
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg