Автор: vladi
Публикувано на: 24.02.2011 10:40:40

Рейтинг:

Wheelsandmore

Wheelsandmore стана поредната тунинг компания, създала доработка на Ferrari 458 Italia. Немците не са извършили кой знае какви промени по автомобила, като са налице повишаване на мощността с малко повече от 8% и някои дребни козметични промени.

Инженерите на Wheelsandmore са модифицирали блока за управление на 4.5-литровия, V8 двигател и са монтирали ръчно изработена от тях изпускателна система. В резултат на това, мощността е нараснала от 570 на 620к.с., а максималният въртящ момент се е увеличил от 540 на 675Нм.

Тунингованото италианско конче ускорява от 0-100км/ч. за 3.4сек., което ще рече, че в крайна сметка извършените по автомобила операции нямат никакъв смисъл в това отношение, тъй като серийният модел се справя по абсолютно същия начин. Единствено е повишена максималната скорост, но не се споменава до колко.

Немската компания предлага също поставяне на състезателни ивици по дължина на автомобила, които могат да бъдат в различни цветове, както и монтиране на 21-инчови джанти. Интериорът на Ferrari 458 Italia пък се изработва според личните предпочитания на всеки клиент, като се предлагат множество възможности за персонализация.


Читателски коментари

pepo - 2011-02-24 21:42:52 0 отговори

pepo -

vav na4aloto imaha problem sas samozapalvane no posle go otstraniha ina4e e unikalna kolica

Анонимен 2011-02-24 11:50:41 0 отговори

Анонимен

доколкото съм наясно от предишни публикации това конче си е горещо още от производителя ...... не 1 или 2 случая имаше когато направо се запали от горещина :)

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg