Автор: admin
Публикувано на: 25.11.2009 23:44:26

Рейтинг:

Впечатляваща
Наскоро от SpeedART разпространиха скици на пакета си PS9, предназначен за Porsche Panamera Turbo, който ще дебютира на Essen Motor Show, започващо на 28-ми ноември, но тъй като изложението вече наближава, немският тунер реши да ни покаже и негови реални снимки.

Пакетът е впечатляващ и придава доста по-различен вид на Panamera. Той обхваща промени по интериора и външния вид на автомобила, както и четири пакета за двигателен тунинг, а не три, както бяха обявени първоначално.

Аеродинамичният пакет включва допълнителна предна устна, въздушни отвори на предния капак, нови странични прагове и заден спойлер, както и модифицирана задна броня, с вграден масивен дифузер. Външният вид на автомобила се допълва от 22-инчови джанти, а за надеждното спиране се грижат високоефективни спирачки, с шестбутални дебеломери и 380мм. дискове.

Първото нещо, което се набива на очи, при вида на интериора на Porsche Panamera PS9 са карбоновите декорации в екстравагантен червен цвят, акцентиращи перфектно на фона на изцяло черната кожена тапицерия. Автомобилът е получил също спортен волан, с F1 падове за смяна на предавките, и стелки, с логото на SpeedART.

Спрялите се на този тунинг пакет ще могат да избират между четири възможности за увеличение мощността на двигателя, при които тя нараства на 520, 550, 600 или 650к.с. С последната си гарантирате ускорение от 0-100км/ч. за 3.5сек. и максимална скорост от 321км/ч.

Читателски коментари

Никола Овчарски - www.ovcharski.com 2009-11-26 20:19:57 0 отговори

Никола Овчарски - www.ovcharski.com

Една панамера, която да ми хареса

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg