Автор: admin
Публикувано на: 23.09.2010 10:25:26

Рейтинг:

Volvo
На автосалона в Париж, който ще стартира следващата седмица, Volvo ще представи R-Design пакетите си за новите S60 и V60, които включват визуални промени по външния вид и интериора, както и подобрения по шасито.

Шведската компания залага сериозно на тези пакети, които са насочени предимно към младата целева група, търсеща индивидуалност за своя автомобил. Според проведени проучвания около 10% от всички продадени S60 и V60 ще са с R-Design пакети.

Външно S60 и V60 R-Design се отличават от стандартните модели по наличието на по-агресивна предна броня, радиаторна решетка в черен пианолак, заден спойлер (при седанът е на капака, а при комбито на покрива) и масивен дифузер, вграден в задната броня. Списъкът с външните промени приключва с нови 18-инчови джанти.

В интериорите на седана и комбито са монтирани нови спортни седалки, тапицирани с плат и кожа. Воланът, скоростният лост, педалите и стелките на пода също са заменени с нови, засилващи спортното усещане.

R-Design пакетите за S60 и V60 включва също модифицирано окачване, което е подобрило стабилността на автомобилите при завои. Пътният просвет е намален с 15мм. чрез нови пружини, а като цяло окачването е с 15% по-твърдо от стандартното.

Галерия Volvo S60 и V60 R-Design
Тагове: Volvo, Volvo S60, Volvo V60
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg