Автор: pavel
Публикувано на: 08.09.2011 09:17:00

Рейтинг:

Volvo

Всъдеходът Volvo XC90 е повече от 10 години на пазара, но продължава да бъде все така атрактивен, благодарение на постоянните модернизации, които шведската компания извършва по него.

При модел 2012 са налице редица козметични и технологични подобрения, допринасящи за увеличаване на комфорта. Автомобилът е получил нови дневни светлини и метална предпазна кора отпред, релсите върху покрива са заменени със сребристи, а задните светлини са леко променени.

Външният вид на Volvo XC90 2012 се допълва от нови 18-инчови джанти, а модернизациите в интериора се състоят от триспицов волан, алуминиеви декорации и амбиентно осветление на приборния панел.

Промени има и при версията R-Design, която е с нови тапицерия и 19-инчови джанти, а за любителите на по-класическата визия се въвежда версия Executive, чиято цел е задоволи изцяло техните потребности.

При двигателите на XC90 не са настъпили никакви промени, като припомняме, че те са 2.4-литров бензинов, чиято мощност е 243к.с., както и двата дизелови D3 и D5, които доставят съответно 163 и 200к.с.


Галерия Volvo XC90 2012
Volvo XC90 модернизирано
Volvo XC90 модернизирано
Volvo XC90 модернизирано
Volvo XC90 модернизирано
Тагове: Volvo, Volvo XC90
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg