Автор: admin
Публикувано на: 02.09.2009 00:33:20

Рейтинг:

Volvo

От Volvo разпространиха първи официални снимки и информация за обновения кабриолет C70, чиято премиера ще се състои този месец, по време на изложението във Франкфурт.

Най-голямата промяна е настъпила в предницата на автомобила, която е изцяло нова и е с много смел дизайн на радиаторната решетка и светлините. Задницата на обновеното Volvo C70 пък може да се похвали с LED светлини.

Конструкцията на сгъваемия твърд покрив е запазена същата, като времето, необходимо за неговото сгъване или разгъване е 30 секунди, а промените в интериора се състоят в нови седалки и дизайн на централната конзола.

Обновеното Volvo C70 ще се появи на европейския пазар в края на тази година и ще се предлага със същите двигатели, като предшественика си. Това са три бензинови с мощност от 140 до 230к.с. и два дизелови, генериращи 136 и 180к.с.

Както винаги, инженерите на Volvo са заложили изключително на безопасността, като автомобилът ще претендира за най-сигурният кабриолет в света. Обновеното C70 е оборудвано с уникални въздушни възглавници във вратите, предварително пристягащи колани и допълнително изскачащи метални елементи, в случай на преобръщане. 


Галерия Volvo C70 Facelift 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg