Автор: vladi
Публикувано на: 23.08.2011 14:07:14

Рейтинг:

Volkswagen

От Volkswagen разкриха снимки и подробности за серийната версия на новия им субкомпактен модел Up!, който ще дебютира през следващия месец на изложението във Франкфурт и ще се появи на пазара през декември.

Габаритите на Volkswagen Up! са 3.54м. дължина, 1.64м. широчина и 1.48м. височина, а междуосието му е 2.42м. Автомобилът предлага място за четирима пътника, а багажното отделение е с обем 251л., но при сгъване на задния ред седалки, то нараства до цели 951л.

За разлика от концептуалните разработки на Up!, при които двигателят беше разположен в задната част и задвижването беше към задните колела, при серийния модел агрегатът е преместен отпред и респективно задвижването се предава към предните колела.

Volkswagen Up! ще е наличен с два бензинови двигателя, които са трицилиндрови с работен обем 1.0 литра и мощности 60 и 75к.с. Те са комбинирани със старт/стоп система, като при първия средният разход на гориво е 4.2л/100км., а при втория - 4.3л/100км.

На по-късен етап е предвидено въвеждане на модификация, задвижвана от газ, а през 2013 година трябва да се появи и напълно електрическа версия. Пи лансирането си на пазара моделът ще се предлага в три нива на изпълнение - Take Up!, Move Up! и High Up!.


Галерия Volkswagen Up! 2012
Тагове: Volkswagen, Volkswagen Up
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg