Автор: admin
Публикувано на: 04.12.2009 11:51:30

Рейтинг:

Volkswagen
Въпреки че не успя да повтори феноменалния успех на легендарната „Костенурка”, възроденият през 1998г. Volkswagen Beetle се оказа доста печеливш ход на немската компания. Всяко нещо обаче си има край и този на настоящото поколение на модела е много близо.

За да отбележат свалянето от конвейра на New Beetle, от Volkswagen са разработили специална версия на автомобила, която направи дебют на провеждащото се в момента изложение в Лос Анджелис.

От Volkswagen New Beetle Final Edition ще бъдат произведени 1 500 екземпляра от версиите купе и кабриолет, чиито цени ще започват съответно от 20 240 и 27 170 евро. Всички автомобили ще са оборудвани с 2.5-литров бензинов двигател, генериращ мощност 150к.с. и максимален въртящ момент 230Нм., и комбиниран с шестстепенна автоматична трансмисия.

Специалната версия на модела ще е налична единствено в морско синия цвят Aquarius Blue, като при версията купе таванът е черен, а при кабриолета част от страничните панели са боядисани в бяло, какъвто е и цветът на сгъваемия покрив. New Beetle Final Edition ще разполага също със спортно окачване и уникални 17-инчови алуминиеви джанти.

Volkswagen New Beetle си отива със специална версия
Volkswagen New Beetle си отива със специална версия
Volkswagen New Beetle си отива със специална версия
Читателски коментари

Анонимен 2009-12-04 13:25:34 0 отговори

Анонимен

Ми с тия цени няма как да "повтори феноменалния успех на легендарната „Костенурка”"...

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg