Автор: admin
Публикувано на: 29.01.2010 00:12:57

Рейтинг:

Volkswagen
Немският тунер B&B представи своя спортна програма за Volkswagen Golf R, при която мощността на 2.0-литровия двигател може да нарасне от стандартните 270 на 310, 324 или 362к.с.

Въпреки че за момента данните са ограничени, става ясно, че в зависимост от желаната от клиента мощност, автомобилът получава подобрения по всмукателната, охладителната и изпускателната системи, турбокомпресора и софтуера за управление.

Крайният резултат от направените промени при най-мощната версия (362к.с.) е ускорение от 0-100км/ч. за 4.8сек. и максимална скорост над 280км/ч. Имайте предвид, че при стандартния Golf R тези показатели са съответно 5.5сек. и 250км/ч., като скоростта е електронно ограничена до тази стойност.

За да се справи автомобилът безпроблемно с допълнителните конски сили и да запази своята стабилност, от B&B са го оборудвали с по-мощна спирачна система и въздушно окачване, смъкнало го с 30мм. към пътя.

Външният вид на тунингования Volkswagen Golf R не се различава по нищо от този на стандартния, с изключение на джантите, които са боядисани в черно, но от B&B съобщават, че желаещите могат да си поръчат и друг вид техни джанти, с размери 19 или 20 инча.

Галерия VW Golf R B&B
Volkswagen Golf R доработен от B&B
Volkswagen Golf R доработен от B&B
Volkswagen Golf R доработен от B&B
Volkswagen Golf R доработен от B&B
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg