Автор: admin
Публикувано на: 01.11.2010 20:21:56

Рейтинг:

Volkswagen
През февруари изданието Autointernationaal съобщи, че според негови източници Volkswagen ще възроди Golf Cabrio през 2012-та, но сега се оказва, че това ще стане още през следващата година.

Информацията този път идва директно от шефа на Volkswagen, Мартин Винтеркорн, който съобщи за това намерение на компанията по време на официалното си посещение в завода в Оснабрук.

Винтеркорн разкри, че производството на новия Golf Cabrio ще стартира през пролетта на 2011-та година, а продажбите - през лятото. Автомобилът ще е с традиционен мек покрив и най-вероятно постепенно ще измести от този сегмент модела Eos, чието следващо поколение ще направи скок в класа си и се предполага, че ще се нарича Passat Cabriolet.

Въпреки че не се разкрива повече информация за новия Golf Cabrio, е почти сигурно, че той ще се предлага със същия  набор от двигатели като хечбека, а именно бензиновите 1.2 TSI (105к.с.), 1.4 TSI (122к.с.) и 2.0 TSI (211к.с.), и дизеловите 1.6 TDI (105к.с.) и 2.0 TDI (140к.с.). Не е изключено да бъде въведена и BlueMotion модификация.

Снимка: AutoExpress

Volkswagen Golf Cabrio се завръща още догодина
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg