Автор: vladi
Публикувано на: 23.02.2011 22:57:17

Рейтинг:

Volkswagen

Една от най-очакваните премиери на изложението в Женева определено е тази на новия Volkswagen Golf Cabrio. Причина за това не са някакви невероятни качества, притежавани от автомобила, а че той ще е един от най-достъпните кабриолети на пазара.

Цената на новия Golf Cabrio в Германия ще започва от 23 625 евро, което е с около 6 000 евро повече от тази на стандартния Golf, но същевременно с приблизително 4 000 евро по-ниска от тази на другия кабрио модел на компанията Eos. Интересно е също, че заявките за модела ще се приемат още от утре.

Излишно е да споменавам, че дизайнът на автомобила е идентичен с този на стандартния Golf, като изключим разбира се липсата на странични колонки и покрив, който от своя страна е електрохидравличен. Времето за неговото затваряне отнема само 9.5сек., като това може да стане дори при скорост от 30км/ч.

Двигателите, с които ще се предлага новият Golf Cabrio са четири бензинови и два турбодизелови, чиито мощности са от 105 до 210к.с. В зависимост от това на кой ще се спрете, скоростната кутия може да бъде петстепенна механична, шестстепенна механична или седемстепенна роботизирана.


Читателски коментари

pepo - 2011-02-24 21:46:23 0 отговори

pepo -

unikalna mashina

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg