Автор: pavel
Публикувано на: 14.04.2011 14:11:22

Рейтинг:

Версия

Американската марка Dodge разкри информация за нова гореща версия на модела си Charger, която е разработена от компанията Mopar, собственост на концерна Chrysler.

От Mopar Charger ще бъдат произведени точно 1 000 екземпляра, като 900 от тях ще са предназначени за САЩ, а останалите - за Канада. Имайте предвид, че автомобилът се сглобява в канадския град Брамптън.

Всички бройки от тази версия ще бъдат в комбинация от черния цвят Pitch Black и сини ленти, минаващи по дължината на купето. Освен това те ще разполагат със сертификат, на който ще е отбелязан серийният номер на колата.

Mopar Charger се отличава от стандартния модел още по наличието на емблема Mopar на радиаторната решетка, нов спойлер на задния капак и 20-инчови, черни джанти с петспицов дизайн.

Двигателят на Dodge Mopar Charger е 5.7-литров, Hemi, V8, който доставя мощност от 370к.с., като той е комбиниран с петстепенна автоматична трансмисия. За да подобрят стабилността и сигурността на автомобила, инженерите на Mopar са модифицирали окачването му и са заменили спирачната система с по-мощна.


Версия Mopar за Dodge Charger
Версия Mopar за Dodge Charger
Версия Mopar за Dodge Charger
Читателски коментари

Жоро - 2011-04-14 21:26:00 0 отговори

Жоро -

Да, жалко, че няма да го има в Европа.

mIImcY 2011-04-14 21:07:38 0 отговори

mIImcY

mmm super qk e !!! :)))

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg