Автор: admin
Публикувано на: 08.07.2009 00:30:15

Рейтинг:

VATH

Въпреки че комбито на новия Mercedes E-Class ще се появи на пазара съвсем скоро, а малко по-късно ще бъде въведена и негова AMG версия, тунинг специалистите от VATH са разработили пакет за настоящия E 63 AMG.

Отвън спортното комби е получило допълнителна устна за предната броня и заден дифузер, изработени от карбон, както и 20-инчови джанти. Интериорът на автомобила е с кожен салон, карбонови декорации и таван, облечен в Alcantara.

Що се отнася до 6.2-литровия V8 двигател на Mercedes E 63 AMG, неговата мощност е увеличена от стандартните 514 на 580к.с., а максималният му въртящ момент е нараснал от 630 на 770Нм.

От VATH не съобщават за колко секунди ускорява така нареченият V63 RS от 0-100км/ч., но е ясно, че са премахнали ограничителя на скоростта и автомобилът е в състояние да развие над 300км/ч.

Комби версията на E 63 AMG е получила също спортна изпускателна система с каталитичен конвертор и накрайници от неръждаема стомана, високопроизводителни спирачки с 6-бутални дебеломери и активно въздушно окачване. 


Читателски коментари

Анонимен 2009-09-12 15:59:51 0 отговори

Анонимен

KOLA NOMER 1 SUPER E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg