Автор: admin
Публикувано на: 04.08.2010 22:09:07

Рейтинг:

В
“И скоростта беше чиста красота.” Този кратък израз от книгата на Ричард Бах, Джонатан Ливингстън Чайката, е вдъхновяващата идея на създателите на най-новия концептуален автомобил на Opel, наречен GTC Paris. Линията е толкова интегрална, че Opel е гравирал с лазер тези думи в тапицерията на седалките.

Името GTC Paris изразява динамичния характер на автомобила, съчетавайки го с модернизма и духа на града, в който той ще направи своя дебют. Това е експресивен, спортен, компактен хечбек с драматични пропорции и скулптурирани повърхнини, типични за новия стилистичен език на Opel.

В Париж ще се състои също световната премиера на новата Astra Sports Tourer и ще бъдат демонстрирани новите дизелови двигатели на модела Meriva, както и новите попълнения в гамата ecoFLEX.

Освен това, посетителите на автосалона ще имат възможността да се запознаят отблизо с електромобила с удължен пробег Ampera, чиято серийна версия ще се появи на пазара през 2011г. С енергията в батериите си той изминава 60км., а когато на помощ се включи малкият двигател с вътрешно горене, който презарежда батериите, автономията се увеличава на повече от 500км.

В Париж ще дебютира концепцията Opel GTC Paris
Тагове: Opel, Opel GTC
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg