Автор: pavel
Публикувано на: 06.09.2011 22:56:06

Рейтинг:

Канадската полиция влезе в полезрението на множество световни медии, след като конфискува накуп цели 13 суперавтомобила, чиято обща стойност надхвърля сумата от 2 милиона щатски долара.

Причина за акцията е станала организирана улична гонка, в която са участвали 12 мъже и 1 жена, всички на възраст под 21 години. Всички те са засечени да карат своите машини със скорост над 200км/ч. на магистрала във Ванкувър.

Конфискуваните автомобили са Ferrari 599 GTB Fiorano, Lamborghini Gallardo (3 броя), Audi R8, Nissan GT-R (3 броя), Maserati GranTurismo (2 броя), Mercedes SL 63 AMG, Mercedes SLS и Aston Martin DB9.

Според доклада на полицията, в организирането на гонката са взели участие още двама неидентифицирани, които са блокирали движението зад участниците в гонката, за да им разчистят пътя.

От канадската полиция съжаляват само, че според законите на Ванкувър нямат право да конфискуват окончателно автомобилите и ще трябва да ги върнат на техните собственици, след като заплатят глобите, разходите за прекарването на колите до наказателния паркинг и престоя им там.

На видеоклипа имате възможност да видите как случаен минувач е заснел момента на конфискуване на три от суперавтомобилите.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg