Автор: vladi
Публикувано на: 20.07.2011 11:05:35

Рейтинг:

Toyota

Toyota Hilux с гордост може да се похвали, че е един от най-продаваните пикапи в света, поради факта, че е в състояние да задоволи изцяло потребностите на хората, които имат нужда от такъв вид превозно средство.

Колкото и добър да е един модел обаче, винаги има какво още да се желае от него и от Toyota прекрасно знаят това, поради което са решили да внесат известни подобрения при модел 2012 на Hilux.

Пикапът е преминал през сериозен фейслифт. Той е получил коренно преобразена предна част, като фаровете, радиаторната решетка и бронята са нови. В интериора също се забелязват известни промени, по-съществените от които са по циферблатите и екрана на таблото.

Дизеловият 2.5-литров D-4D е претърпял съществени подобрения, довели до увеличение на неговата мощност от 118 на 142к.с., а максималният му въртящ момент е нараснал на 343Нм. Благодарение на това, средният разход на гориво е намален на 7.3л/100км. По-големият 3.0-литров дизелов агрегат е останал почти без промяна, като при него е налице само нов филтър за твърди частици.


Галерия Toyota Hilux 2012
Toyota Hilux премина през фейслифт
Toyota Hilux премина през фейслифт
Toyota Hilux премина през фейслифт
Toyota Hilux премина през фейслифт
Тагове: Toyota, Toyota Hilux
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg