Автор: pavel
Публикувано на: 26.05.2011 13:47:37

Рейтинг:

TopCar

Популярната руска тунинг компания TopCar най-накрая завърши проекта си Porsche Panamera Stingray GTR, по който обяви, че работи още в края на миналата година.

Руснаците разпространиха снимки на автомобила и ни запознаха с много интересни подробности около него. Цената на пакета е 45 000 евро, като разбира се в нея не е включена стойността на самия автомобил.

Panamera Stingray GTR е с изцяло нов бодикит, състоящ се от брони, странични прагове, капак над двигателя, разширени арки на калниците, дифузер и заден спойлер, като всички елементи са изработени от карбон и придават на автомобила доста по-агресивен вид.

Най-интересните промени обаче са настъпили при 4.8-литровия V8 двигател, за който се предлагат две нива за увеличение на мощността, посредством подмяна на някои негови части. При първото мощта нараства от стандартните 500 на 600к.с., а при второто тя достига 700к.с.

Освен това инженерите на TopCar са оборудвали Porsche Panamera с ново окачване, което е намалило клиренса, и са му монтирали нови олекотени джанти с 5-спицов дизайн, понижили теглото на автомобила.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg