Автор: vladi
Публикувано на: 18.01.2011 12:20:20

Рейтинг:

Токио

Покрай изложението в Детройт пренебрегнахме автосалона в Токио, което определено не е много честно, тъй като на него бяха представени доста интересни коли. Една от тях е концепцията Toyota iQ GRMN Racing.

Освен спортното подразделение на Toyota, в разработката на автомобила са участвали компаниите Gazoo Racing и MN Tuning, като е предвидено от серийната версия на автомобила да бъдат произведени само 100 екземпляра.

Освен снимки обаче, за Toyota iQ GRMN Racing не е разпространена информация, като се спекулира, че автомобилът е оборудван с 1.3-литров четирицилиндров двигател, който доставя мощност от 119к.с., а максималният му въртящ момент достига 158Нм.

Визуално колата се отличава от серийната Toyota iQ по наличието на много агресивен бодикит, голям дифузер и масивен заден спойлер. Тя разполага също с нова изпускателна система с два хромирани накрайника.

Интериорът пък е оборудван с всичко необходимо, за да бъде сертифициран автомобилът за участия в състезания. Налице са предпазна клетка, състезателни седалки, нов инструментален панел и алуминиеви педали.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg