Автор: vladi
Публикувано на: 18.01.2011 21:49:51

Рейтинг:

Токио

През изминалия уикенд се проведе Tokyo Auto Salon, на който една от основните атракции беше модел 2011 на Nissan GT-R. На щанда на компанията обаче беше изложена и една специална доработка на модела, с която ще ви запознаем сега.

Автомобилът е наречен GT-R RC и е дело на придворния тунер на японците - NISMO, като той е създаден на базата на версията R35, което ще рече на тази преди настоящия фейслифт.

Машината е оборудвана и със старата версия на 3.8-литровия двигател, който е с мощност 485к.с., а максималният му въртящ момент достига 588Нм., като цената на автомобила ще е около 188 000 евро.

Автомобилът е получил множество карбонови елементи, заменили стандартните предна броня и капаци над двигателя и багажника, а задните стъкла са станали поликарбонатни. Благодарение на използваните композитни материали, теглото е намалено до 1 520кг.

NISMO GT-R RC може да се похвали също с ново спортно окачване, мощна спирачна система с 410мм. дискове отпред и 380мм. отзад, състезателни седалки, предпазна клетка в интериора и 4-точкови колани.


Галерия Nissan NISMO GT-R RC
Токио 2011: Nissan NISMO GT-R RC
Токио 2011: Nissan NISMO GT-R RC
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg