Автор: admin
Публикувано на: 07.07.2010 11:51:04

Рейтинг:

Tesla
В края на миналата седмица, Tesla Motors разпространи официална информация за версията 2.5 на своя модел Roadster, която взе участие в тазгодишния Фестивал на скоростта в Гудууд.

Електрическият автомобил е получил няколко козметични промени и леки технологични подобрения. Отвън са налице нови брони, с вграден дифузер в задната, и джанти с променен дизайн.

В интериора седалките са заменени с по-комфортни и е монтиран нов 7-инчов тъчскрийн екран, а като опция вече се предлага и камера за обратно виждане, картината от която се визуализира именно на въпросния дисплей. Освен това, инженерите на Tesla са намалили значително нивата на шум в купето.

Електрическият двигател на Tesla Roadster не е получил никакви подобрения, като той доставя мощност от 288к.с. Моделът ще продължи да се предлага в стандартна и спортна версия, като първата ускорява от 0-60 мили в час за 3.9сек., а втората с 0.2сек. по-бързо. Максималната скорост, която развива автомобилът е 200км/ч., а неговата автономия е малко над 390км.

От Tesla съобщават, че вече приемат поръчки за Roadster 2.5, но доставките му ще стартират през следващия месец. За една година от пускането си на пазара спортният електромобил е закупен от около 1 200 души от 23 страни по света.

Галерия Tesla Roadster 2.5
Тагове: Tesla, Tesla Roadster
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg