Автор: admin
Публикувано на: 27.07.2010 23:24:59

Рейтинг:

TechArt
Въпреки че TechArt вече представи два оптични пакета за Porsche Panamera, до момента немците не предлагаха двигателен тунинг за модела. Този проблем е решен, макар и от части, така че собствениците на модификацията Panamera Turbo вече могат да увеличат мощността на своята машина.

Немските тунинг специалисти са подготвили така наречения комплект TA 070/T1, с който 4.8-литровият V8 турбодвигател получава допълнителни 80к.с. и 70Нм. Благодарение на него крайната мощност достига 580к.с., а максималният въртящ момент - 830Нм.

И докато стандартното Porsche Panamera Turbo ускорява от 0-100км/ч. за 4.2сек., а с фирмения пакет Sport Chrono за 4.0сек., то с тунинга на TechArt автомобилът се изстрелва за 3.8сек., ускорението от 0-200км/ч. пък става за 12.5сек., а максималната скорост е увеличена от 303 на 315км/ч.

Ако имате късмета да сте един от собствениците на Panamera Turbo, но стандартните 500 коня не са ви достатъчни, предложението за допълнителна мощ от TechArt ще се предлага от месец август при партньорите на тунинг компанията.

TechArt с двигателен тунинг за Porsche Panamera Turbo
TechArt с двигателен тунинг за Porsche Panamera Turbo
TechArt с двигателен тунинг за Porsche Panamera Turbo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg