Автор: admin
Публикувано на: 24.05.2010 16:20:58

Рейтинг:

TechArt
Новото поколение на Porsche Cayenne вече е на пазара и съвсем в реда на нещата тунинг компаниите започнаха да излизат с предложения за негови доработки, като сред тях разбира се са и спецовете от TechArt.

За момента TechArt разкриват само стайлинг програмата си за Cayenne, но бъдете сигурни, че компанията е поработила и върху двигателите, с които се предлага моделът, тъй като на една от снимките се вижда логото на тунера върху 4.8-литровия V8 агрегат.

За автомобила са предвидени три вида джанти, с размери от 20 до 23 инча, като те могат да бъдат боядисани в уникални цветовев. Налице е и нова изпускателна система от неръждаема стомана, с четири овални накрайника.

По-голямата част от възможностите за персонализация обаче се крият в интериора, за който от TechArt предлагат цялостно кожено покритие, с най-различни цветове на шевовете и възможност за избор между множесво декорации от карбон и дърво.

Спортната програма за Porsche Cayenne включва също алуминиеви педали, 3-спицов спортен волан с лостове за смяна на предавките, като последните се предлагат в най-различни цветове, за да съответстват максимално на останалите детайли.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg