Автор: admin
Публикувано на: 07.01.2010 14:03:31

Рейтинг:

Tata
Както вече знаете, в момента се провежда автомобилното изложение в Делхи и съвсем в реда на нещата индийската компания Tata Motors участва на него и то с много нови предложения.

Концепцията Pr1ma е доста впечатляваща. Нейният елегантен външен вид е дело на дизайнерите от Pininfarina, като италианците са сглобили и самия прототип. С нея Tata демонстрира възможностите си да създава луксозни автомобили, като в скоро време на нейна база ще се появи и сериен модел.

Друг интересен автомобил на щанда на Tata е концептуалната Indica Vista Sport, с която компанията цели да покаже, че умее да създава модерни коли, насочени към младежите, въпреки че за момента не е предвидено нейно серийно производство.

Tata използва изложението в Делхи, за да представи и новия си MPV модел Aria, който ще се появи на местния пазар още това лято, а цената му ще започва от 700 000 рупии (около 10 600 щатски долара). Автомобилът е оборудван с 2.2-литров турбодизелов двигател, с мощност 138к.с. и максимален въртящ момент 380Нм.

Новият миниван на компанията Magic Iris също е доста интересен, като той е създаден изключително за индийския пазар. Моделът разполага с 0.6-литров дизелов двигател, с мощност 11.3к.с., позволяващ му да развива скорост от 88км/ч., като въпреки компактните му размери в него има място за пет души.

Галерия Tata Pr1ma Sedan Concept
Tata Indica Vista Sport Concept
Tata Indica Vista Sport Concept
Tata Indica Vista Sport Concept
Tata Indica Vista Sport Concept
Галерия Tata Aria Crossover
Галерия Tata Magic Iris
Tata Magic Iris
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg