Автор: admin
Публикувано на: 24.03.2009 12:21:00

Рейтинг:

TH!NK

Концепцията TH!NK FROST е създадена от норвежкия дизайнер Андерс Гросли, който в момента е студент в университета „IED”, намиращ се в италианския град Торино. Автомобилът е проектиран за компaнията TH!NK, която е със седалище в Норвегия.

Външният вид на FROST е вдъхновен от идеята за създаване на превозно средство, което да се справя безпроблемно с климатичните условия в Арктика. Замисълът на Гросли е да създаде двуместен спортен автомобил, с високо ниво на проходимост.

Планирано е концепцията да бъде оборудвана с електродвигател и със система за задживване към четитрите колела, които от своя страна са заменени с нестандартни колесници, във формата на трапец. В задната част на FROST има четири вентилатора, чиято цел е да регулират и поддържат температурите на двигателя и в интериора.

Трябва да признаем, че TH!NK FROST е новаторско и уникално оформено превозно средство, напълно различно от всяко друго, което сме виждали до момента. Предвидено е да бъде създадена негова производствена версия, която обаче ще се предлага само на оперделени хора, търсещи екстремно превозно средство за пътуване при сурови зимни условия. 


Галерия THINK Frost Concept
Тагове: TH!NK, TH!NK FROST, Други
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg