Автор: admin
Публикувано на: 06.08.2010 00:21:19

Рейтинг:

Свръхкичозен
Курош Мансори отново напомни за себе си и своя ирански произход, като представи възможно най-кичозната доработка на Bugatti Veyron, която едва ли някой германец би си купил.

Със своите изцяло карбонови външни панели и оцветени в златисто детайли, сред които джантите, радиаторната решетка, капаците на страничните огледала, дръжките на вратите и резервоарната капачка, автомобилът по-скоро е насочен към арабски шейхове, руски олигарси, а защо не и към български „бизнесмени”.

Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero d’Oro, както е пълното наименование на тунингования автомобил, е получил също модифицирани брони, преден капак, странични прагове, калници и дифузер. Може би сте забелязали и невероятния блясък на каросерията, който се дължи на медните нишки в карбона.

В интериора на автомобила пък кичът минава буквално в друго измерение, благодарение на златистата кожа по седалките и корите на вратите, като отново има значително присъствие на карбон, а множеството LED светлини създават усещане, че се намирате в лунапарк.

Що се отнася до 8.0-литровия, 16-цилиндров двигател, трябва да признаем на инженерите на Mansory, че са се справили отлично. Те са заменили всмукателната система и тази за отработените газове, което е довело до нарастване на мощността на агрегата от 1 001 на 1 109к.с.

От Mansory не разкриват каква е цената на Bugatti Veyron Linea Vincero d’Oro, но съобщават, че автомобилът ще бъде произведен само в 1 екземпляр. Кой е неговият собственик също не е известно, но не е трудно да се досетим, че е от Близкия Изток.

Свръхкичозен Bugatti Veyron от Mansory
Свръхкичозен Bugatti Veyron от Mansory
Свръхкичозен Bugatti Veyron от Mansory
Свръхкичозен Bugatti Veyron от Mansory
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg