Автор: vladi
Публикувано на: 11.08.2011 01:39:44

Рейтинг:

Suzuki

На автомобилното изложение във Франкфурт, което ще се проведе през септември, японската компания Suzuki ще покаже за първи път пред широка публика горещата версия Sport на новото поколение на модела Swift.

От Suzuki обаче са решили още сега да разпространят една снимка на автомобила, както и малко подробности за него, от които разбираме, че той е с доста по-агресивен вид в сравнение със стандартната версия, а освен това за оформлението на интериора му са използвани по-качествени материали.

Габаритите на новия Swift Sport са 3 890мм. дължина, 1 695мм. широчина и 1 510мм. височина, а разстоянието между двете оси е 2 430мм. Това ще рече, че той е по дълъг с 90мм. от обикновения Swift, а междуосието му е с 50мм. по-голямо. Освен това предната и задната следа са разширени съответно с 10 и 5мм.

Автомобилът е оборудван с 1.6-литров бензинов двигател, чиято мощност е 136к.с. при 6 900об/мин., а максималният му въртящ момент достига 160Нм. при 4 400об/мин. Агрегатът е комбиниран с шестстепенна механична трансмисия, настроена специално за тази модификация.

За момента от Suzuki не разкриват какви са динамичните характеристики на Swift Sport, но става ясно, че в стандартното му оборудване влизат електронна програма за стабилизация и 7 броя въздушни възглавници.


Галерия Suzuki Swift Sport 2012
Suzuki показа новия Swift Sport
Тагове: Suzuki, Suzuki Swift
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg