Автор: admin
Публикувано на: 31.07.2009 01:36:55

Рейтинг:

Suzuki

На специално събитие в Детройт, Suzuki представи официално серийната версия на новия си седан Kizashi. Автомобилът ще се появи на северноамериканския пазар към края на годината, а производството му ще се осъществява в новия завод на компанията в Сагара (Япония).

Първоначално новият седан на Suzuki ще се предлага единствено с 2.4-литров, четирицилиндров двигател, който е комбиниран стандартно с шестстепенна механична скоростна кутия, но като опция се предлага и CVT трансмисия. За момента японците не разкриват други подробности за агрегата, но съобщиха, че разработват хибридна версия на модела, която ще бъде въведена в много близко бъдеще.

Suzuki Kizashi е изграден върху изцяло нова платформа и ще се предлага както с предно предаване, така и със задвижване към четирите колела. В стандартното му оборудване са включени електронна програма за стабилност, антизаключваща спирачна система, с електронно разпределение на спирачната сила, и система за динамичен контрол, която подобрява управлението на автомобила от страна на водача.

Въпреки че външният вид на седана не е толкова впечатляващ като този на трите концепции Kizashi, които компанията представи до момента, дизайнът все пак е доста добър. Габаритите на автомобила са 4 650мм. дължина, 1 820мм. широчина и 1 480мм. височина, а междуосието е 2 700мм. Интериорът на автомобила е в изчистен и елегантен стил.

Повече информация за Suzuki Kizashi се окачва да бъде разпространена при стартирането на продажбите му в Северна Америка през декември. Тогава ще разберем и кога ще се появи моделът в Европа. 


Галерия Suzuki Kizashi
Тагове: Suzuki, Suzuki Kizashi
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg