Автор: admin
Публикувано на: 19.10.2010 10:29:16

Рейтинг:

Subaru
На тазгодишното изложение в Сидни има доста интересни премиери, дължащи се на по-големия брой участници, в сравнение с предишните две негови издания. Сред тях е и тази на концепцията Subaru Forester S-Edition, чийто сериен модел ще се появи на пазара през 2011-та.

Автомобилът представлява върхова модификация на модела Forester, която е оборудвана с 2.5-литровия боксеров турбодвигател, взаимстван от Forester XT. Неговата производителност обаче е увеличена, като мощността му вече е 262к.с., а максималният въртящ момент достига 347Нм., което е съответно с 32к.с. и 27Нм. повече от тези на стандартния.

Скоростната кутия е петстепенна автоматична, като нейните предавки могат да се сменят и ръчно от падове на волана. Автомобилът е получил още спортно окачване и технология за променливо разпределение на въртящия момент (Variable Torque Distribution), подобряваща работата на системата 4x4.

По външността на Subaru Forester S-Edition забелязваме нови 17-инчови джанти, а в интериора са налице нови прибори, спортни педали, ново осветление на инструменталния панел и тапицирани с алкантара седалки.

Subaru Forester S-Edition Concept дебютира в Сидни
Subaru Forester S-Edition Concept дебютира в Сидни
Subaru Forester S-Edition Concept дебютира в Сидни
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg