Автор: admin
Публикувано на: 01.07.2010 23:11:15

Рейтинг:

Status
Автомобили като Ferrari F430 често са срвнявани с истинските изтребители, но руската тунинг компания Status Design реши да нарече създадения от нея спортен пакет за модела на руския самолет SU-35.

Руснаците са разработили карбонов бодикит, включващ нови преден капак, устна на предната броня, странични прагове, капаци на страничните огледала, дифузер и заден спойлер.

Всъщност автомобилът по нищо не прилича на своя кръстник и дори е запазил характерния за Ferrari червен цвят. За сметка на това обаче, той е получил джанти от F430 Scuderia и състезателни ивици, подобно на същата модификация.

Но какво би бил един „изтребител”, ако не са направени промени по неговия двигател. Руските спецове са успели да увеличат мощността на 4.3-литровия V8 агрегат от 490 на 525к.с., чрез нови филтри, блок за управление и изпускателна система.

Резултатът от извършените подобрения е достигане на максимална скорост от 325км/ч., но ако това не ви е достатъчно, от Status Design предлагат и комплект на Novitec, увеличаващ мощността до 700к.с. При всички случаи обаче, Ferrari F430 получава и нови спирачки с каробоно-керамични дискове.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg