Автор: admin
Публикувано на: 04.05.2010 21:12:29

Рейтинг:

Стартираха
Peugeot RCZ може да бъде поръчано онлайн в България от 1 май.  Компактното 2+2-местно купе е призвано да се превърне в изключителен и вълнуващ автомобил, който е адресиран към модерния и много взискателен клиент. Ето защо, онлайн заявката е съпътствана от програма за персонализация на RCZ.

Чрез конфигуратор, всеки клиент може да създаде желания външен дизайн на автомобила до най-малкия детайл - цвят и изпълнение на арки, покрив, огледала, каросерия, стикери, спирачен апарат, радиаторна решетка. Тази фукнция улеснява визуализацията на стила на RCZ и предварителните поръчки на модела, които стартираха преди броени дни.

Името RCZ символизира специалното място на модела в гамата Peugeot. Той е първия лек автомобил на марката, чието име не е число с една или две нули в средата. Моделът ще се предлага с три двигателя - 1.6л. ТНР (156к.с.) МСК6 или АСК6, 2.0л. HDi FAP (163к.с.) МСК6 и 1.6л. ТНР (200к.с.) МСК6.

Peugeot RCZ бе избран за най-красив автомобил на 2009 година от най-взискателното жури – публиката, по време на Международния Автомобилен Фестивал. Ексклузивният автомобил се предлага на цена от 52 342 лева.

Галерия Peugeot RCZ
Тагове: Peugeot, Peugeot RCZ
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg