Автор: admin
Публикувано на: 17.08.2009 00:45:55

Рейтинг:

Spyker

На изложението в Женева през март, Spyker представи новия си спортен модел C8 Aileron и успоредно с това заяви, че работи върху кабрио версия на автомобила, с която вече можем да ви запознаем, тъй като тя дебютира на, провелия се този уикенд Pebble Beach Concours d'Elegance.

Двигателят на кабриолета е 4.2-литров V8 на Audi, също като този при версията купе. Неговата мощност е 405к.с., а максималният му въртящ момент достига 480 Нм. при 3 800об/мин. Автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 4.5сек. и развива над 300км/ч., като стандартно се предлага с шестстепенна механична скоростна кутия, но като опция е налична и новата ZF шестстепенна автоматична.

Конструкцията на Spyker C8 Aileron Spyder е изработена изцяло от алуминий, а мекият покрив е с електро-хидравличен механизъм и разполага със стъклен прозорец отзад, като платът може да бъде в осем различни цвята. Автомобилът е с 19-инчови джанти, високопроизводителна аудио система Kharma, сателитна навигация, както и iPod и Bluetooth свързаност.

Продажбите на Spyker C8 Aileron Spyder ще стартират през пролетта на 2010-та година, като клиентите ще могат да избират между 16 различни цвята за екстериора на автомобила и 14 цвята кожа за интериора. 


Галерия Spyker C8 Aileron Spyder
Читателски коментари

Анонимен 2010-03-20 16:52:27 0 отговори

Анонимен

Ами те го показаха в Женева бе младежи!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg