Автор: admin
Публикувано на: 10.08.2010 23:13:51

Рейтинг:

SpeedART
Немските тунинг специалисти от SpeedART разпространиха подробности за последния си проект, базиран на Porsche Cayenne S Hybrid, който е получил наименованието SpeedHYBRID.

Тунерите са извършили редица промени по дизайна и двигателя, довели до по-атрактивен външен вид и увеличена динамика, без това обаче да е повишило консумацията на гориво и отделяните CO2 емисии.

От SpeedART са успели да увеличат мощността на 3.3-литровия V6 агрегат от 333 на 407к.с., но тази на електромотора е останала непроменена, като в крайна сметка комбинираната мощност от двата грегата е станала 450к.с.

В резултат на нарасналата производителност, SpeedHYBRID ускорява от 0-100км/ч. за 6.0сек. и развива 252км/ч. Имайте предвид, че стандартното Porsche Cayenne S Hybrid ускорява от 0-100км/ч. за 6.5сек. и развива 242км/ч.

Тунингованият хибрид е получил също нова изпускателна система с два 100мм. накрайника, издаваща по-дрезгав звук, а клиентите могат да избират между 21 и 22-инчови джанти. От SpeedART са предвидили и модул за понижение на клиренса.

За външността на автомобила се предлагат още специални стикери в светло син цвят, а в интериора промените са ограничени до нов турбо манометър и стелки с логото на SpeedART.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg