Автор: vladi
Публикувано на: 12.04.2011 22:09:28

Рейтинг:

Специално

12-ти април ще остане завинаги в историята на човечеството, тъй като на тази дата през 1961г. руският космонавт Юрий Гагарин стана първият човек, напуснал пределите на Земята.

По случай  50-годишнината от знаменитото събитие, немската компания Audi реши да почете Гагарин със специална версия на модела RS5, от която ще бъдат произведени само 50 екземпляра.

Автомобилът е наречен Audi RS5 Zero-G, като в стандартното му оборудване са включени регулируемо окачване Audi Dynamic Ride, диференциал с ограничено приплъзване отзад и 20-инчови джанти.

„Космическият” RS5 Zero-G ще е наличен само в сребрист цвят на каросерията, а интериорът му се отличава от стандартния по наличието на черни декоративни елементи и табелка със серийния номер на всяка бройка.

Двигателят на машината е стандартният 4.2-литров, V8 с мощност 450к.с., а скоростната кутия е познатата ни седемстепенна S-tronic. Припомняме ви, че автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 4.6сек., а максималната му скорост е ограничена на 250км/ч., но при желание на клиента, ограничителят може да бъде преместен на 280км/ч.


Галерия Audi RS5 Zero-G
Специално Audi RS5 в чест на Юрий Гагарин
Тагове: Audi, Audi A5, Audi RS5
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg