Автор: vladi
Публикувано на: 30.06.2011 00:16:46

Рейтинг:

Специално

Тази година Audi за десети пореден път спечели състезанието „24 часа на Льо Ман” и по повод победата немската компания побърза да пусне специална версия на суперавтомобила си R8, чиято цена във Великобритания ще е 93 935 лири.

Специалната версия на модела е базирана на модификацията с 4.2-литров V8 двигател, като мощността му от 430к.с. е запазена, което гарантира ускорение от 0-100км/ч. за 4.6сек. и развиване на максимална скорост от 300км/ч.

От Audi R8 Limited Edition ще бъдат произведени само 100 бройки, като първите доставки са предвидени за есента. Автомобилът се отличава от серийния модел с редица уникални черти и по-богато стандартно оборудване.

Всички екземпляри от специалното R8 ще са в ексклузивен титаниев цвят, а джантите са вдъхновени от модификацията R8 GT. Интериорът пък е в комбинация от черна и червена кожа, придаваща по-авангарден вид на машината.

В гореспоменатата цена на R8 Limited Edition са включени сателитна навигация, аудиосистема Bang and Olufsen и технологията AMI (Audi Music Interface), а в списъка с допълнителни екстри е добавен карбонов пакет, състоящ се от капаци на страничните отвори и огледала, щанга за стабилизация на двигателя и декоративни елементи в интериора, всички изработени от композитния материал.


Специално Audi R8 чества победата в Льо Ман
Специално Audi R8 чества победата в Льо Ман
Тагове: Audi, Audi R8
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg