Автор: admin
Публикувано на: 09.09.2010 12:21:38

Рейтинг:

Специална
Caterham Seven е достатъчно ексклузивен модел, чиито клиенти са истински ценители на автомобилите, но въпреки това британската компания е решила да пусне негова специална версия.

Тя е наречена Caterham Roadsport 125 Monaco, като любопитното при нея е, че е изработена изцяло от алуминий. Освен това, с изключение на предната част и червено-белите линии от двете страни, цялата каросерия е запазила оригиналния цвят на лекия метал.

Интериорът на машината е облечен в черна кожена тапицерия, обшита с контрастиращ червен конец. Автомобилът се предлага в комплект с мек покрив, който се поставя ръчно, в случай че метеорологичните условия го изискват.

Двигателят на Caterham Roadsport 125 Monaco е 1.6-литров на Ford, с мощност 125к.с., докато теглото на автомобила е само 500кг. Благодарение на това съотношение, ускорението от 0-60 мили в час (0-96км/ч.) става за 5.9сек.

Цената на Caterham Roadsport 125 Monaco е 20 995 британски лири, но на първите 20 собственика на автомобила ще им бъде направена специална отстъпка в размер на 1 000 лири.

Специална версия на Caterham Seven
Специална версия на Caterham Seven
Специална версия на Caterham Seven
Специална версия на Caterham Seven
Тагове: Caterham, Caterham Seven
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg