Автор: admin
Публикувано на: 08.10.2009 02:43:03

Рейтинг:

Специален

За първи път от 1968г. насам в коледния каталог на Неймън Маркъс, от който световните знаменитости и богаташи избират подаръци за себе си и своите близки, е включен автомобил на Jaguar. Той е специално издание на модела XJ, от което се предлагат само 50 екземпляра, а цената на всеки един от тях започва от 105 000 долара.

Като причина за включването на Jaguar XJ в каталога, вицепрезидентът на Неймън Маркъс – Ричард Бийти, посочи големият интерес и очакваната с нетърпение поява на модела, чиито първи доставки ще бъдат осъществени в началото на 2010-та година. Бийти допълни още, че автомобилът демонстрира способността на Jaguar да произвежда бързи и красиви коли, предлагащи едновременно лукс, производителност и отлично качество.

Така нареченият Jaguar XJL Supercharged Neiman Marcus Edition се различава външно от стандартния модел по ексклузивния цвят на купето Celestial Black и 20–инчовите джанти с дизайн 10 спици. Интериорът на лимитираната версия е получил бяла кожена тапицерия, съчетана с дървени декоративни елементи, както и табелка със серийния номер на автомобила.

Специалният Jaguar XJ се задвижва от 5.0-литров V8 двигател (510к.с.), комбиниран с петстепенна автоматична трансмисия, с възможност за ръчна смяна на предавките от падове зад волана. Оборудването му включва също 8-инчов тъчскрийн екран и първокласна 1 200-ватова аудио система Bowers & Wilkins, разполагаща с 20 високоговорителя. 


Специален Jaguar XJ в коледния каталог на Неймън Маркъс
Специален Jaguar XJ в коледния каталог на Неймън Маркъс
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg