Автор: vladi
Публикувано на: 21.02.2011 13:32:08

Рейтинг:

Smart

Автомобилите на Smart винаги са били интересни и са привличали вниманието на хората, най-вече заради малките си размери, съчетани с атрактивна визия. На изложението в Женева марката ще ни запознае с бъдещия дизайн на своите модели, чрез един впечатляващ прототип.

Концептуалната разработка Forspeed представлява електрически роудстар, който никога няма да влезе в серийно производство, но за сметка на това някои детайли и елементи от него ще видим в бъдещи модели на марката.

Smart Forspeed Concept е оборудван с електромотор, доставящ мощност от 40к.с., която може да бъде увеличена за кратко с още 7к.с., посредством лост на централната конзола. Това позволява на автомобила да развива скорост от 120км/ч.

Автономията на електрическата концепция е 135км., но тя е оборудвана с фотоволтанични слънчеви панели в предното стъкло, които генерират електричество и възстановяват енергията в акумулаторите, което от своя страна увеличава пробега.

Интериорът на Forspeed Concept е доста изчистен, но може да се похвали с интересни дизайнерски решения. Такива са например двата елемента пред водача и пътника, които служат съответно за информиране и забавление.


Галерия Smart Forspeed Concept
Тагове: Smart, Smart Forspeed
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg