Автор: vladi
Публикувано на: 04.08.2011 13:04:55

Рейтинг:

Шотландци

Суперавтомобилът Bentley Continental GT вероятно е мечта на много хора, които не биха разрешили на никой друг да го докосва дори с пръст, но както знаем има и такива, които не се задоволяват със стандартни автомобили, колкото и добри да са те.

Така например, тунинг компанията Imperium, която между другото е шотландска, е преобразила коренно едно Bentley Continental GT. Проектът е създаден по поръчка на британски клиент и е изработен само в една бройка, което ще рече, че автомобилът ще си остане наистина уникален.

Момчетата от Imperium са разработили цялостен бодикит за автомобила, състоящ се от нови брони, странични прагове, масивен карбонов дифузер и дискретен спойлер на задния капак.

Външният вид на тунингованото Bentley Continental GT е получил също огромни джанти от кован алуминий, а в задната броня са вградени атрактивните четириъгълни накрайници на новата спортна изпускателна система.

От Imperium не са разпространили снимки на интериора, но споменават, че е облечен във висококачествена кожа и велурена тапицерия, а декоративните елементи са заменени с карбонови.

Освен това, шотландските тунери са монтирали на автомобила спортно окачване и са извършили подобрения по неговия двигател, като са модифицирали ECU-то му. До какво повишение на мощността е довело това обаче за момента не се разкрива.


Шотландци създадоха уникално Bentley Continental GT
Шотландци създадоха уникално Bentley Continental GT
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg