Автор: admin
Публикувано на: 04.03.2010 23:08:12

Рейтинг:

Шефът
Да си шеф на автомобилна компания има много предимства, освен високата заплата. Едно от тях е, че ако си вършиш добре работата, може да създадат автомобил в твоя чест, както се случи с ръководителя на Aston Martin, Улрих Бец.

На изложението в Женева, британският производител на спортни автомобили представи специална версия на модела DBS, която е посветена на 10-годишнината от застването на Улрих Бец начело на компанията. Преди това е работил за Porsche, BMW и Daewoo.

Автомобилът е наречен DBS UB-2010 и е оформен според личните предпочитания на Бец, който се е спрял на тъмно син металик за купето, какъвто е и цветът на кожения салон в интериора, а декоративните елементи са изработени от специално дърво.

6.0-литровият двигател на специалния Aston Martin DBS не е претърпял никакви промени. Той е с мощност 510к.с. и позволява на автомобила да ускорява от 0-100км/ч. за 4.3сек. и да рзвива скорост от 307км/ч.

От Aston Martin DBS UB-2010 ще бъдат произведени 20 бройки във версия купе и 20 кабриолета, като всяка от тях ще разполага с табелка, на която е изписан серийният и номер.

Галерия Aston Martin DBS UB-2010
Шефът на Aston Martin почетен със специален DBS
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg