Автор: admin
Публикувано на: 08.05.2009 00:26:07

Рейтинг:

Seat

На провеждащото се в момента автомобилно изложение в Барселона направи световен дебют серийната версия на Seat Ibiza Bocanegra, чиято концепция беше представена на миналогодишното изложение в Женева.

Автомобилът е базиран на Ibiza Cupra и ще се появи при дилърите на Seat през лятото. Той ще се предлага с две версии на1.4-литровия TSI двигател, които са с мощности 150 и 180к.с.

Името Bocanegra в превод от испански означава „Черна уста” и е изключително подходящо за автомобила, който се различава от стандартната Ibiza именно по атрактивната предница, която е с по-голяма радиаторна решетка, модифицирана броня и преобладаващ черен цвят.

Други отличителни черти на Seat Ibiza Bocanegra са боядисаните в черно капаци на страничните огледала, спойлера в задната част на покрива, новата задна броня, трапецовидният накрайник на изпускателната система и 17-инчовите алуминиеви джанти.

Интериорът на атрактивната Ibiza е получил спортни седалки и волан, обшити с конец в цвета на купето, декоративни елементи в черен гланц, алуминиеви педали и изобразено лого на Bocanegra върху креслата, волана и скоростомера. 


Галерия Seat Ibiza Bocanegra
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg