Автор: admin
Публикувано на: 29.09.2010 11:41:26

Рейтинг:

Seat
Вероятно подтикнати от факта, че продажбите на Exeo не вървят добре, от Seat са решили да извършат известни подобрения по седана и комбито, които да засилят интереса към модела.

Двата автомобила ще бъдат изложени на щанда на компанията по време на автосалона в Париж, като ще се появят в шоурумите на Seat непосредствено след изложението.

От Seat с гордост съобщават, че са увеличили пространството за задните пътници с 44 мм. За целта те са извършили някои леки промени, без обаче да засягат по никакъв начин обема на багажното отделение.

Друга важна новост е въвеждането на седемстепенна автоматична скоростна кутия Multitronic при модификацията Exeo 2.0 TDI CR, чийто двигател е с мощност 143к.с. При нея предавките могат да се сменят от волана и при необходимост от по-голяма динамика да превключите на спортен режим. По данни на компанията, средният разход на гориво при тази комбинация е 5.8л/100км.

Козметичните промени по модел 2011 на Seat Exeo не са големи, като сред по-забележимите са задните светлини, които вече са с LED осветление. За интериорното оформление пък е предвиден по-голям избор от материали.

Галерия Seat Exeo 2011
Seat Exeo претърпя известни подобрения
Seat Exeo претърпя известни подобрения
Seat Exeo претърпя известни подобрения
Seat Exeo претърпя известни подобрения
Тагове: Seat, Seat Exeo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg