Автор: pavel
Публикувано на: 31.10.2011 10:47:16

Рейтинг:

Създадоха

Макар и продажбите на Mercedes SLR да бяха преустановени, той все още е един от най-добрите суперавтомобили на нашето време и представлява огромен интерес за тунерите.

На изложението SEMA 2011, което ще се проведе през ноември в Лас Вегас, група от 5 тунинг компании (Platinum Motorsport, Mansory, RENNtech, MACarbon и Exotics Boutique) ще представи най-бързият SLR, създаван някога.

Двигателният тунинг е дело на RENNtech, които са оборудвали модела с вече познатия ни перформанс пакет, увеличаващ мощността на агрегата до 777к.с. Освен това, те са монтирали на автомобила оптимизирана трансмисия и ново регулируемо окачване.

Бодикитът на доработения Mercedes SLR пък е изцяло дело на Mansory, но и него вече сме го виждали, тъй като е взаимстван от проекта Renovatio. Екстериорният цвят и този на джантите пък са дело на Platinum Motorsport. Те са създали и кожата за интериора, но неговото оформление е поверено на MACarbon.

Според тунинг компаниите, тяхното общо возило е в състояние да измине четвърт миля за 10.29сек., което е причината да твърдят, че то е най-бързият Mercedes SLR, създаван някога.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg