Автор: admin
Публикувано на: 26.02.2010 11:39:42

Рейтинг:

Състезателната
Високоскоростни емоции, адреналин и освежаващо разтоварване – така може да се обобщи преживяването на състезателната писта в гр. Серес.  Тя е една от най-добрите писти в Европа, напълно обезопасена е, особено в зоните около завоите, и отговаря на най-високите международни изисквания за сигурност. Пистата е най-голямата на Балканите и е единствената в този регион, която е конструирана съобразно стандартите на F.I.A (The Fédération Internationale de l'Automobile) за провеждане на Formula 3 и в съответствие с изискванията за безопасност.

Общата площ на автомобилната писта в Серес е 1 000 декара, дължината и е 3 186м., а широчината - 12-15м. Стартовата права е 662,16м., завоите са общо 16, от които 9 десни и 7 леви с радиус от 40 до 100м. Състезателната писта разполага и с обособено трасе за мото крос, което е със специална пясъчна настилка, осигуряваща безопасност на състезателите. Неговата дължина е 1 762м., а ширината - 8-9м.

Състезателната писта в Серес традиционно е домакин на редица европейски и световни състезания и мото кросове. Намира се само на 216км. от София и освен отлични условия за провеждането на професионални състезания и шампионати, тя предлага възможност за индивидуални високоскоростни преживявания и тест драйвове, организиране на тийм билдинги, корпоративни мероприятия и разнообразни специални събития.

Комплексът разполага с 18 бокса, оборудвани с ток, вода, санитарни помещения и въздух; зала за технически контрол; бизнес и медиа център с 50 места; VIP и ТВ стаи; зала за награждаване и официални церемонии; стаи за жури и състезателни екипи. В близост до състезателната писта е разположен и луксозният хотелски комплекс Elpida Resort & Spa, който предлага отлични възможности за съчетаване на бизнес и удоволствие.

Състезателната писта в Серес
Състезателната писта в Серес
Състезателната писта в Серес
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg