Автор: admin
Публикувано на: 03.12.2009 15:31:41

Рейтинг:

Само
Тези от вас, които са решили, че непременно искат да притежават екстремния Nissan GT-R SpecV ще трябва да побързат. Японската компания обяви, че европейските и дилъри ще приемат поръчки за горещата версия до 22-ри януари, като само първите 40 клиента ще имат възможност да го закупят, тази цифра отразява 40-годишнината от появата на първия GT-R.

Nissan GT-R SpecV беше разкрит в началото на годината и няколко месеца по-късно беше пуснат за продажба на японския пазар. Модификацията се отличава от стандартния модел по карбоновия си пакет, намалил теглото и с 60кг., спортните седалки Recaro, карбоно-керамичната спирачна система Brembo и уникалните 20-инчови джанти.

Въпреки че 3.8-литровият двигател на автомобила не е получил допълнителна мощ, агрегатът е оборудван с нова технология, позволяваща за кратко време да бъде увеличена ефективността на двата турбокомпресора, което довежда до наличие на по-висок въртящ момент при ниски и средни обороти.

Цената на Nissan GT-R SpecV във Великобритания ще започва от 124 900 лири стерлинги, с включен 17.5% ДДС и данък от 405 лири, което се равнява на около 138 000 евро и излиза почти двойно по-скъпо от стандартния модел.

Галерия Nissan GT-R SpecV
Тагове: Nissan, Nissan GT-R
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg