Автор: admin
Публикувано на: 17.11.2009 12:26:53

Рейтинг:

Saleen
Компанията Saleen представи поредната си доработка на Ford Mustang, която носи кодовото наименование S281 и е базирана на модел 2010 на популярния американски мускулест автомобил.

Saleen S281 е оборудван с 4.6-литровия двигател на Mustang, чиято мощност обаче е увеличена до 485к.с., а максималният му въртящ момент е нараснал на 656Нм. За да постигнат тази производителност, инженерите на компанията са добавили нови механичен компресор и интерколер.

Скоростната кутия на доработения Mustang е петстепенна механична, а диференциалът е заменен с такъв с ограничено приплъзване, предаващ задвижването към задните колела. Автомобилът е получил също регулируемо окачване и стабилизиращи щанги.

Външният вид на Saleen S281 е още по-агресивен от този на стандартния Ford Mustang, благодарение на новия бодикит, който се състои от брони, преден капак, странични прагове и заден спойлер. Джантите на машината са 20-инчови, с дизайн 7 спици и облечени с гуми Pirelli P-Zero Rosso.

Интериорът на автомобила също не е подминат с лека ръка от дизайнерите на Saleen, които са му придали допълнително спортно излъчване и съвсем в реда на нещата, логото на компанията може да се забележи на всевъзможни места.

Галерия Saleen S281 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg