Автор: admin
Публикувано на: 11.10.2010 10:01:35

Рейтинг:

Rolls-Royce
Ако има автомобили, които не мога да понасям, то това определено са свръх кичозните возила, предназначени за арабски шейхове, руски олигарси и други подобни особи, желаещи да изпъкват на пътя на всяка цена.

Поредният налудничав автомобил е създаден от италианското ателие Fenice Milano, което е „облякло” в 24-каратово злато Rolls-Royce Ghost. Колата е наречена Diva и се предлага в няколко варианта на оцветяване на каросерията, като при всички случаи решетката, предният капак, джантите и някои други детайли са  позлатени.

Fenice Milano смятат, че това е „най-ексклузивният автомобил в света”, твърдение, с което изобщо не мога да се съглася. Интериорът на Rolls-Royce Ghost Diva напълно отговаря на външния му вид, като в него присъстват още по-голямо количество позлатени елементи.

В интерес на истината, италианското дизайнерско ателие е направило и нещо, от което да има полза. То е оборудвало Rolls-Royce Ghost със спортно окачване, модифицирана изпускателна система и препрограмирано ECU. До какви подобрения на техническите и динамични характеристики е довело това обаче не се споменава.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg